Bedrift

I over 50 år har Teppehuset levert tepper av høy kvalitet til hoteller, restauranter og boliger i hele landet. Ta turen innom vår butikk på Midtun eller ring oss for avtale. Vi tilbyr råd og veiledning til dere som ønsker praktiske, funksjonelle og estetiske løsninger tilpasset deres aktivitetsnivå og behov.

Kontakt oss Referanser

Ta turen innom
vår butikk og bli 

Inspirert

Over 50 år med tepper som fag

Teppehuset har i over 50 år levert og montert tepper på hele Vestlandet. Vår lange erfaring gjør oss godt kvalifisert til å gi profesjonell hjelp til våre kunder. Vi har ingen bindinger opp mot de teppeprodusentene vi bruker. Vi samarbeider med fabrikker, arkitekter og designere i inn- og utland for å hjelpe våre kunder til å finne akkurat det som er riktig for dem, både med tanke på pris, kvalitet, bruksområde og design. 

Se noen av våre referanser

Vi rådfører deg til det rette valget 

Viktigheten av å velge riktig kvalitet «drukner» ofte i jakten på det rette designet, og da blir ofte ikke holdbarheten tilfredsstillende. Her bidrar vi gjerne med vår kunnskap. Vi opplever stadig å komme til hotellkunder hvor tepper vi monterte for flere tiår siden fremdeles er i bruk. Man ønsker som oftest fornying før det har gått flere tiår, men vår jobb er å definere kvaliteter som holder seg flotte frem til de skal skiftes ut.